Укр
Рус
Овочевий суп Перші страви Німецька кухня

Айнтопф класичний

( 4.8000 4 510 10 оцінок)

770 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Айнтопф класичний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня, Бельгійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Правильно приготований класичний айнтопф, не тільки дуже смачний, але і повний вітамінів і антиоксидантів. Він дуже корисний і, що не менш важливо, низькокалорійний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Айнтопф класичний" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири4.5 гр.
  • Вуглеводи6 гр.
  • Калорії85 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перш, ніж приступати до приготування класичного aйнтопфa, необхідно підготувати деякі інгредієнти. Візьміть необхідну кількість ріпчастої цибулі, очистіть від лушпиння і сполосніть під прохолодною проточною водою. За допомогою гострого ножа на кухонній дошці наріжте цибулю дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Далі вам знадобиться така ж кількість картоплі. За допомогою овочечистки очистіть її від шкірки і ретельно помийте під проточною водою. За допомогою ножа наріжте картоплю великими кубиками. Відкладіть на час в сторону.

Крок - 2
03

Також для приготування цієї страви необхідні ковбаски. Можна використовувати будь-які на ваш смак, але краще, щоб вони були копчені. Це додасть айнтопфу особливий аромат і присмак. Наріжте ковбаски кружечками середньої товщини.

Крок - 3
04

Одним з основних інгредієнтів даної страви є свіжа браунколь калі. Розберіть головку на окремі листки, ретельно помийте їх під проточною водою і трохи обсушіть. Перш, ніж подрібнювати капустяне листя, необхідно видалити тверді ребра.

Крок - 4
05

Коли всі інгредієнти підготовлені, приступайте безпосередньо до приготування страви. У каструлю киньте топлене масло і поставте на маленький вогонь. Коли воно розтане, відправте подрібнену цибулю і кружечки ковбасок. Періодично помішуючи, підсмажте протягом декількох хвилин.

Крок - 5
06

У каструлю з цибулею і ковбасками відправте нарізану кучеряву капусту. Зверху киньте картоплю. Додайте солодку і середньої гостроти гірчицю, залийте все овочевим бульйоном, приготованим заздалегідь.

Крок - 6
07

Не забудьте додати в страву сіль, цукор і приправити меленим перцем. Використовуйте чорний або білий перець, або додайте обидва. Ретельно все перемішайте, накрийте кришкою і залиште тушкуватся до готовності. За цей час кілька разів перемішайте. Айнтопф класичний готовий. Подавайте гарячим. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Песто - покроковий рецепт, фото 1 Песто 20 1 2 з 5 - детальніше -
Вірменський хаш - покроковий рецепт, фото 1 Вірменський хаш 85 6 3 з 5 - детальніше -
Жувальний мармелад - покроковий рецепт, фото 1 Жувальний мармелад 65 3 3 з 5 - детальніше -
Маринована скумбрія - покроковий рецепт, фото 1 Маринована скумбрія 40 4 3 з 5 - детальніше -