Правильно приготований класичний айнтопф, не тільки дуже смачний, але і повний вітамінів і антиоксидантів. Він дуже корисний і, що не менш важливо, низькокалорійний.
Перш, ніж приступати до приготування класичного aйнтопфa, необхідно підготувати деякі інгредієнти. Візьміть необхідну кількість ріпчастої цибулі, очистіть від лушпиння і сполосніть під прохолодною проточною водою. За допомогою гострого ножа на кухонній дошці наріжте цибулю дрібними кубиками.
Далі вам знадобиться така ж кількість картоплі. За допомогою овочечистки очистіть її від шкірки і ретельно помийте під проточною водою. За допомогою ножа наріжте картоплю великими кубиками. Відкладіть на час в сторону.
Також для приготування цієї страви необхідні ковбаски. Можна використовувати будь-які на ваш смак, але краще, щоб вони були копчені. Це додасть айнтопфу особливий аромат і присмак. Наріжте ковбаски кружечками середньої товщини.
Одним з основних інгредієнтів даної страви є свіжа браунколь калі. Розберіть головку на окремі листки, ретельно помийте їх під проточною водою і трохи обсушіть. Перш, ніж подрібнювати капустяне листя, необхідно видалити тверді ребра.
Коли всі інгредієнти підготовлені, приступайте безпосередньо до приготування страви. У каструлю киньте топлене масло і поставте на маленький вогонь. Коли воно розтане, відправте подрібнену цибулю і кружечки ковбасок. Періодично помішуючи, підсмажте протягом декількох хвилин.
У каструлю з цибулею і ковбасками відправте нарізану кучеряву капусту. Зверху киньте картоплю. Додайте солодку і середньої гостроти гірчицю, залийте все овочевим бульйоном, приготованим заздалегідь.
Не забудьте додати в страву сіль, цукор і приправити меленим перцем. Використовуйте чорний або білий перець, або додайте обидва. Ретельно все перемішайте, накрийте кришкою і залиште тушкуватся до готовності. За цей час кілька разів перемішайте. Айнтопф класичний готовий. Подавайте гарячим. Смачного!
Випадкові рецепти