Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Російська кухня

Ароматна свинина в духовці

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

566 - переглядів
120 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Ароматна свинина в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Таджицька кухня, Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Приготована в духовці ароматна свинина стане відмінним доповненням до овочів або іншого гарніру. А на наступний день використовуйте її, щоб приготувати смачний бутерброд.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ароматна свинина в духовці" (на 100 грам)

  • Білки16.8 гр.
  • Жири11.6 гр.
  • Вуглеводи1.5 гр.
  • Калорії181 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати смачну і ароматну свинину в духовці, необхідно придбати свіжу свинячу вирізку. Якісне м'ясо - запорука успіху вашої страви. Візьміть шматок свинячої вирізки, сполосніть його під проточною водою і промокніть паперовим рушником. Тепер вам знадобиться гострий ніж. Зробіть надрізи в м'ясі в багатьох місцях.

Крок - 1
02

Візьміть головку часнику, відокремте потрібну кількість зубів і очистіть їх від лушпиння. Наріжте кожен зубчик на пластини. У надрізи, які ви зробили в м'ясі, засуньте шматочки часнику.

Крок - 2
03

Тепер необхідно підготувати суміш, якою потрібно буде змастити свинячу вирізку. Для цього в невелику глибоку мисочку налийте топлене сало, насипте насіння кмину, мелену паприку. Все ретельно перемішайте за допомогою ложки.

Крок - 3
04

Свинячу вирізку, нашпиговану часником, добре натріть сіллю з усіх боків. Потім рясно полийте сумішшю приправ, яку ви тільки що підготували, і ретельно змастіть з усіх боків. Залиште м'ясо, щоб трохи замаринувалося протягом 1 - 2 годин.

Крок - 4
05

Також для цієї страви вам знадобиться бекон. Якщо ви придбали вже нарізаний - дуже добре. Якщо ж бекон продавався шматочком, то покладіть його на кухонну дошку і гострим ножем постарайтеся нарізати дуже тонкими пластинками. Замариноване м'ясо накрийте скибочками бекону.

Крок - 5
06

Далі вам знадобиться глибока ємність, бажано з товстим дном, яку можна помістити в духовку. Ідеально підійде типу качатниці. Змастіть дно жиром і покладіть замариновану свинячу вирізку. Поставте ємність з м'ясом приблизно на 20 хвилин в розігріту до 220 градусів духовку, кришкою не закривайте.

Крок - 6
07

Тим часом, займіться цибулею. Почистіть її від лушпиння, сполосніть під холодною водою. На кухонній дошці розріжте на чотири частини кожну цибулину. Дістаньте ємність з м'ясом з духовки, викладіть навколо нього четвертинки цибулі і накрийте кришкою. Знову відправте в духовку. Запікайте при температурі 180 градусів протягом 1 години. Ароматна свинина в духовці готова. Подавати до столу краще в теплому вигляді. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Паштет з курячої грудки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з курячої грудки 40 4 3 з 5 - детальніше -
Салат мімоза з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Салат мімоза з рисом 55 5 3 з 5 - детальніше -