Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Канадська кухня

Ароматні курячі крильця

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

655 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Ароматні курячі крильця - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Хочете приготувати ароматні, соковиті і дуже смачні курячі крильця, немає нічого простішого. Наш рецепт допоможе вам порадувати сім'ю простою і доступною м'ясною стравою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ароматні курячі крильця" (на 100 грам)

  • Білки15.4 гр.
  • Жири16 гр.
  • Вуглеводи5 гр.
  • Калорії230 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте курячі крильця. Ретельно промийте холодною водою і просушіть кухонним паперовим рушником.

Крок - 1
02

Вкладіть крильця одним шаром в глибоку ємність, в якій буде зручно маринувати м'ясо. Можна це робити відразу ж в формі для запікання.

Крок - 2
03

В окремій мисці з'єднайте оливкову олію, воду, паприку, гірчицю, мед, розмарин, чебрець, подрібнений часник і чорний мелений перець. Все ретельно перемішайте до однорідного стану. Щоб уникнути пересушування м'яса, сіль в маринад не додавайте. Краще посоліть страву, коли вона буде практично готова. Для цього використовуйте сіль дрібного помелу.

Крок - 3
04

За допомогою кондитерського пензлика щедро змастіть курячі крильця маринадом.

Крок - 4
05

Ємність з маринованими крильцями накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 12 годин. Найкраще це робити ввечері, а вранці продовжити приготування м'ясного частування. Маринад також відправте в холодильник, він ще знадобиться в процесі випікання.

Крок - 5
06

Розігрійте духовку до 180 ° С. Перекладіть крильця в форму для запікання або в глибоке деко. Посоліть м'ясо безпосередньо перед тим, як відправити в духовку. Запікайте страву 40-55 хвилин, в залежності від потужності духової шафи.

Крок - 6
07

Контролюйте процес приготування і регулярно змащуйте крильця невеликою кількістю маринаду, щоб отримати пікантну і хрустку скоринку.  

Крок - 7
08

Рум'яні крильця можна подавати гарячими на блюді з гарніром і овочами або на спеціальній сервірувальній дошці, як холодну закуску до пива. Залишається насолодитися прекрасним смаком і ароматом запечених курячих крилець. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Террін - покроковий рецепт, фото 1 Террін 90 5 3 з 5 - детальніше -
Брускетта в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта в духовці 35 4 3 з 5 - детальніше -
Соус для спагетті - покроковий рецепт, фото 1 Соус для спагетті 60 1 3 з 5 - детальніше -
Соус зі сметани з гірчицею - покроковий рецепт, фото 1 Соус зі сметани з гірчицею 35 1 2 з 5 - детальніше -