Хочете приготувати ароматні, соковиті і дуже смачні курячі крильця, немає нічого простішого. Наш рецепт допоможе вам порадувати сім'ю простою і доступною м'ясною стравою.
Підготуйте курячі крильця. Ретельно промийте холодною водою і просушіть кухонним паперовим рушником.
Вкладіть крильця одним шаром в глибоку ємність, в якій буде зручно маринувати м'ясо. Можна це робити відразу ж в формі для запікання.
В окремій мисці з'єднайте оливкову олію, воду, паприку, гірчицю, мед, розмарин, чебрець, подрібнений часник і чорний мелений перець. Все ретельно перемішайте до однорідного стану. Щоб уникнути пересушування м'яса, сіль в маринад не додавайте. Краще посоліть страву, коли вона буде практично готова. Для цього використовуйте сіль дрібного помелу.
За допомогою кондитерського пензлика щедро змастіть курячі крильця маринадом.
Ємність з маринованими крильцями накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 12 годин. Найкраще це робити ввечері, а вранці продовжити приготування м'ясного частування. Маринад також відправте в холодильник, він ще знадобиться в процесі випікання.
Розігрійте духовку до 180 ° С. Перекладіть крильця в форму для запікання або в глибоке деко. Посоліть м'ясо безпосередньо перед тим, як відправити в духовку. Запікайте страву 40-55 хвилин, в залежності від потужності духової шафи.
Контролюйте процес приготування і регулярно змащуйте крильця невеликою кількістю маринаду, щоб отримати пікантну і хрустку скоринку.
Рум'яні крильця можна подавати гарячими на блюді з гарніром і овочами або на спеціальній сервірувальній дошці, як холодну закуску до пива. Залишається насолодитися прекрасним смаком і ароматом запечених курячих крилець. Смачного!
Випадкові рецепти