Укр
Рус
Мясо Другі страви Азіатська кухня

Ароматна свиняча грудинка

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

589 - переглядів
60 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Ароматна свиняча грудинка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Азіатська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Подивіться, як поетапно можна приготувати ароматну свинячу грудинку в трав'яному маринаді. Все, що вам потрібно зробити, це взяти гарне м'ясо і кухонний рукав для запікання.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ароматна свиняча грудинка" (на 100 грам)

  • Білки15.2 гр.
  • Жири23.5 гр.
  • Вуглеводи0.8 гр.
  • Калорії280 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змішайте всі інгредієнти для маринаду. У невелику миску засипте спеції до м'яса (які вважаєте за краще), додайте будь-яку кількість майорану, сіль і чорний мелений перець. Потім залийте в миску зі спеціями оливкову чи рослинну олію і ретельно все перемішайте.

Крок - 1
02

Потім добре проточною водою вимийте свинячу корейку і просушіть її паперовим рушником або серветкою. Викладіть свинину на блюдо і акуратно розподіліть ложкою підготовлену суміш спецій по м'ясу, потім ретельно втирайте, і руками щільно приклейте маринад до шматка (щоб маринад потрапив всередину м'яса).

Крок - 2
03

Далі укладіть м'ясо в рукав з фольги, щільно його закрийте з усіх боків, обв'яжіть щільно мотузкою, злегка стискаючи, і відправте в холодильник приблизно на 12 годин.

Крок - 3
04

Потім помістіть м'ясо у фользі в глибоку каструлю, залийте водою (повністю покривши свинину) і відправте на вогонь. Доведіть вміст каструлі до кипіння.

Крок - 4
05

Вода з м'ясом повинна закипіти дуже повільно протягом 5 хвилин під кришкою. Через 5 хвилин вимкніть газ і залиште каструлю накритою до повного охолодження (м'ясо повинно бути у воді). Коли вода стане теплою, знову закип'ятіть воду з м'ясом на дуже повільному вогні 5 хвилин під кришкою. Через 5 хвилин вимкніть газ і залиште м'ясо в воді охолонути під кришкою (процес готування повторіть два рази протягом 5 хвилин, тоді м'ясо буде соковитим). Після другого приготування дайте м'ясу охолонути, звільнивши від фольги, і приберіть ароматну свинячу грудинку в холодильник.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грузинський хаш - покроковий рецепт, фото 1 Грузинський хаш 360 5 3 з 5 - детальніше -
Салат соняшник з чіпсами - покроковий рецепт, фото 1 Салат соняшник з чіпсами 40 5 3 з 5 - детальніше -
Паста том ям - покроковий рецепт, фото 1 Паста том ям 60 4 3 з 5 - детальніше -
Морозиво зі згущеним молоком - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво зі згущеним молоком 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Малосольні огірки - покроковий рецепт, фото 1 Малосольні огірки 55 1 2 з 5 - детальніше -
Макарони по-флотськи з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Макарони по-флотськи з сиром 40 4 3 з 5 - детальніше -
Крокети «Кауза» - покроковий рецепт, фото 1 Крокети «Кауза» 45 3 3 з 5 - детальніше -