Подивіться, як поетапно можна приготувати ароматну свинячу грудинку в трав'яному маринаді. Все, що вам потрібно зробити, це взяти гарне м'ясо і кухонний рукав для запікання.
Змішайте всі інгредієнти для маринаду. У невелику миску засипте спеції до м'яса (які вважаєте за краще), додайте будь-яку кількість майорану, сіль і чорний мелений перець. Потім залийте в миску зі спеціями оливкову чи рослинну олію і ретельно все перемішайте.
Потім добре проточною водою вимийте свинячу корейку і просушіть її паперовим рушником або серветкою. Викладіть свинину на блюдо і акуратно розподіліть ложкою підготовлену суміш спецій по м'ясу, потім ретельно втирайте, і руками щільно приклейте маринад до шматка (щоб маринад потрапив всередину м'яса).
Далі укладіть м'ясо в рукав з фольги, щільно його закрийте з усіх боків, обв'яжіть щільно мотузкою, злегка стискаючи, і відправте в холодильник приблизно на 12 годин.
Потім помістіть м'ясо у фользі в глибоку каструлю, залийте водою (повністю покривши свинину) і відправте на вогонь. Доведіть вміст каструлі до кипіння.
Вода з м'ясом повинна закипіти дуже повільно протягом 5 хвилин під кришкою. Через 5 хвилин вимкніть газ і залиште каструлю накритою до повного охолодження (м'ясо повинно бути у воді). Коли вода стане теплою, знову закип'ятіть воду з м'ясом на дуже повільному вогні 5 хвилин під кришкою. Через 5 хвилин вимкніть газ і залиште м'ясо в воді охолонути під кришкою (процес готування повторіть два рази протягом 5 хвилин, тоді м'ясо буде соковитим). Після другого приготування дайте м'ясу охолонути, звільнивши від фольги, і приберіть ароматну свинячу грудинку в холодильник.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти