Укр
Рус
thermomix thermomix
Профітролі Випічка Американська кухня

Американські пончики

868 - переглядів
75 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Американські пончики - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

опис

Ці усіма улюблені традиційні американські пончики, які відрізняються тим, що обов'язково глазуруються різними помадки, а зверху посипаються кондитерськими посипаннями. Існує безліч рецептів пончиків, одним з них хочемо з вами поділитися і ми. Випічка виходить повітряною, ароматною, а головне дуже смачною.

Інгредієнти

  • Волоський горіх 70 г.
  • Шоколадна стружка 70 г.
  • Кокосова стружка 70 г.
  • Шоколад темний 120 г.
  • Масло рослинне 0.4 л.
  • Вершкове масло 50 г.
  • Цукор 1/4 скл.
  • Екстракт ванілі 1/2 ч.л
  • Дріжджі сухі 2 ч.л
  • Молоко 1 скл.
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно 4 скл.

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    У глибоку миску розбийте по черзі курячі яйця і за допомогою кухонного вінчика або міксера змішайте їх до однорідної рідкої маси.

    Крок - 1
  2. 02

    Потім влийте в миску до яєчної маси попередньо підігріте молоко високої жирності (можна навіть домашнє) і ретельно все перемішайте.

    Крок - 2
  3. 03

    Далі засипте в миску сухі дріжджі, трохи присоліть, додайте цукор і екстракт ванілі, а потім добре міксером все змішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і появи легкої піни на утвориеній суміші.

    Крок - 3
  4. 04

    Тепер помістіть невелику каструльку на плиту, укладіть в неї вершкове масло і на самому повільному вогні розтопіть його до рідкого стану.

    Крок - 4
  5. 05

    Потім перелийте розтоплене масло в миску з раніше підготовленою яєчно-молочною масою, і поступово досипляючи в ємність просіяне борошно, вимісіть густе однорідне тісто. Покладіть тісто в миску, накрийте харчовою плівкою і залиште тісто на 15 хвилин, щоб трохи настоялося.

    Крок - 5
  6. 06

    Тепер викладіть тісто на присипаний борошном стіл, і за допомогою качалки розкачайте його в тонкий круглий пласт. Далі за допомогою невеликої спеціальної форми виріжте спочатку невеликі круглі частини, а потім в кожній частині з тіста маленькою чаркою видавіть дно, утворивши заготовку у формі бублика. Покладіть утворені заготовки на застелене пергаментним папером деко і залиште на 20 хвилин.

    Крок - 6
  7. 07

    Потім помістіть глибоку каструлю на плиту, налийте в неї рослинне масло і закип'ятіть. Покладіть в киплячу олію заготовки з тіста і обсмажуйте по 4 хвилини з кожного боку, до утворення золотої хрусткої кірки.

    Крок - 7
  8. 08

    Тепер спочатку викладіть обсмажені пончики на паперовий рушник, для видалення зайвого жиру, а потім помістіть на решітку для охолодження. А самі займіться приготуванням своєрідної глазурі для випічки.

    Крок - 8
  9. 09

    Отже, в невелику скляну миску розкришіть темний шоколад і помістіть його в мікрохвильовку. Встановіть необхідний режим і розтопіть шоколад, до однорідної рідкої маси.

    Крок - 9
  10. 10

    Потім в різні піали засипте: шоколадні крихти, подрібнений горіх і кокосову стружку - ці інгредієнти послужать певною присипкою для пончиків.

    Крок - 10
  11. 11

    Далі займіться створенням красивих пончиків. Для цього кожну вже остигнулу випічку умокніте спочатку в розтоплений шоколад, а потім використовуйте всі три варіанти присипки. У вас виходять три види цієї красивої випічки під назвою американські пончики.

    Крок - 11

Оцінити рецепт