Ці усіма улюблені традиційні американські пончики, які відрізняються тим, що обов'язково глазуруються різними помадки, а зверху посипаються кондитерськими посипаннями. Існує безліч рецептів пончиків, одним з них хочемо з вами поділитися і ми. Випічка виходить повітряною, ароматною, а головне дуже смачною.
У глибоку миску розбийте по черзі курячі яйця і за допомогою кухонного вінчика або міксера змішайте їх до однорідної рідкої маси.
Потім влийте в миску до яєчної маси попередньо підігріте молоко високої жирності (можна навіть домашнє) і ретельно все перемішайте.
Далі засипте в миску сухі дріжджі, трохи присоліть, додайте цукор і екстракт ванілі, а потім добре міксером все змішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і появи легкої піни на утвориеній суміші.
Тепер помістіть невелику каструльку на плиту, укладіть в неї вершкове масло і на самому повільному вогні розтопіть його до рідкого стану.
Потім перелийте розтоплене масло в миску з раніше підготовленою яєчно-молочною масою, і поступово досипляючи в ємність просіяне борошно, вимісіть густе однорідне тісто. Покладіть тісто в миску, накрийте харчовою плівкою і залиште тісто на 15 хвилин, щоб трохи настоялося.
Тепер викладіть тісто на присипаний борошном стіл, і за допомогою качалки розкачайте його в тонкий круглий пласт. Далі за допомогою невеликої спеціальної форми виріжте спочатку невеликі круглі частини, а потім в кожній частині з тіста маленькою чаркою видавіть дно, утворивши заготовку у формі бублика. Покладіть утворені заготовки на застелене пергаментним папером деко і залиште на 20 хвилин.
Потім помістіть глибоку каструлю на плиту, налийте в неї рослинне масло і закип'ятіть. Покладіть в киплячу олію заготовки з тіста і обсмажуйте по 4 хвилини з кожного боку, до утворення золотої хрусткої кірки.
Тепер спочатку викладіть обсмажені пончики на паперовий рушник, для видалення зайвого жиру, а потім помістіть на решітку для охолодження. А самі займіться приготуванням своєрідної глазурі для випічки.
Отже, в невелику скляну миску розкришіть темний шоколад і помістіть його в мікрохвильовку. Встановіть необхідний режим і розтопіть шоколад, до однорідної рідкої маси.
Потім в різні піали засипте: шоколадні крихти, подрібнений горіх і кокосову стружку - ці інгредієнти послужать певною присипкою для пончиків.
Далі займіться створенням красивих пончиків. Для цього кожну вже остигнулу випічку умокніте спочатку в розтоплений шоколад, а потім використовуйте всі три варіанти присипки. У вас виходять три види цієї красивої випічки під назвою американські пончики.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти