Укр
Рус
Стейк Другі страви Аргентинська кухня

Аргентинський стейк

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

1091 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Аргентинський стейк - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Аргентинська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Для тих, хто хоче урізноманітнити повсякденне меню і побалувати сім'ю південноамериканською кухнею, пропонуємо приготувати аргентинський стейк. Як гарнір підсмажте на грилі молоду спаржу, кабачки і кукурудзу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Аргентинський стейк" (на 100 грам)

  • Білки18 гр.
  • Жири12 гр.
  • Вуглеводи0 гр.
  • Калорії187 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кількість стейків безпосередньо залежить від кількості їдців. М'ясо краще всього використовувати свіже. Такий продукт можна знайти в спеціалізованих м'ясних крамницях, де продають свіже м'ясо і допомагають підібрати правильну вирізку. Якщо для готування вибрали заморожений продукт, розморожуйте його поступово, переклавши з морозильної камери в холодильник. На це піде близько доби.

Крок - 1
02

М'ясо промийте під проточною водою. Робіть це дуже швидко, щоб воно не взяло в себе зайву рідину. Загорніть стейк в паперовий рушник і насухо промокніть воду. Залиште м'ясо на 20-30 хвилин при кімнатній температурі. Це наситить продукт киснем.

Крок - 2
03

Рясно притрусіть стейк чорним меленим перцем і сіллю. Класичний аргентинський стейк готується на багатті на вугіллі твердих порід дерева. Такий матеріал дає сильний, рівномірний жар і ідеальну температуру для приготування м'яса на багатті.

Крок - 3
04

Встановіть решітку над багаттям і змастіть її рослинним маслом. Викладіть на неї стейк і обсмажте протягом 5 хвилин з кожного боку. Для перевертання м'яса використовуйте виключно кулінарні щипці. З проколів від вилки або ножа зі стейка витече сік. М'ясо обсмажуйте над тліючим вугіллям без відкритого полум'я.

Крок - 4
05

Можна приготувати яловичу вирізку на вугільному грилі. У домашніх умовах аргентинський стейк обсмажуйте на спеціальній сковороді-гриль. Подавайте готові стейки зі свіжими овочами та соусом. Приємного вам апетиту!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат з яловичим язиком - покроковий рецепт, фото 1 Салат з яловичим язиком 45 4 2 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет 90 4 3 з 5 - детальніше -
Рибні котлети - покроковий рецепт, фото 1 Рибні котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -
Курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Курячий суп 80 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Чізкейк Нью-Йорк - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк Нью-Йорк 50 3 3 з 5 - детальніше -
Мармелад з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад з гарбуза 55 3 3 з 5 - детальніше -
Шведські котлети з буряком - покроковий рецепт, фото 1 Шведські котлети з буряком 45 3 3 з 5 - детальніше -
Сирні палички у фритюрі - покроковий рецепт, фото 1 Сирні палички у фритюрі 45 3 3 з 5 - детальніше -