Укр
Рус
Часниковий Соуси Аргентинська кухня

Аргентинський соус чімічуррі (chimichurri)

( 4.8182 4 511 11 оцінок)

941 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Аргентинський соус чімічуррі (chimichurri) - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Аргентинська кухня, Американська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Аргентинський соус чімічуррі (chimichurri) - відмінне доповнення до м'ясних, рибних і овочевих страв. У ньому можна маринувати м'ясо і рибу, а також заправляти ним салати, намазувати на бутерброди і подавати до чіпсів та іншого фастфуду. Як приготувати універсальний і дуже смачний аргентинський соус чімічуррі, докладно описано в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Аргентинський соус чімічуррі (chimichurri)" (на 100 грам)

  • Білки0.9 гр.
  • Жири53.2 гр.
  • Вуглеводи5.1 гр.
  • Калорії508 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кінзу вимийте і обтрусіть від вологи. Відріжте у гілочок хвостики, а потім поріжте листя ножем якомога дрібніше і відправте в миску для змішування.

Крок - 1
02

Так само поступіть з петрушкою. Зі свіжих гілочок розмарину оберіть листя і теж подрібніть ножем. Додайте розмарин до іншої зелені.

Крок - 2
03

Слідом те ж саме виконайте з орегано. Цибулю-шалот очистіть від лушпиння і дуже дрібно наріжте, а потім відправте до інших інгредієнтів.

Крок - 3
04

Зубчики часнику звільніть від лушпиння, роздушіть бічною стороною леза ножа, поріжте так само дрібно, як інші інгредієнти, і викладіть в загальну масу.

Крок - 4
05

Лимон вимийте і висушіть. Натріть цедру в миску з іншими продуктами і видавіть туди ж сік.

Крок - 5
06

В отриману суміш всипте пластівці перцю чилі, Гімалайську сіль (можна замінити звичайною або морською) і мелений чорний перець.

Крок - 6
07

Влийте якісну оливкову олію першого холодного віджиму.

Крок - 7
08

Залишилося перемішати вміст миски до однорідності - і смачний аргентинський соус чімічуррі (chimichurri) буде повністю готовий. Перекладіть його в скляну банку з кришкою і зберігайте в холодильнику. Чімічуррі - ідеальний соус для будь-якого м'яса і риби: легкий, свіжий і дуже корисний.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Картопляні крокети з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні крокети з грибами 40 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Дамський каприз - покроковий рецепт, фото 1 Торт Дамський каприз 120 7 4 з 5 - детальніше -
Ликер 33 - покроковий рецепт, фото 1 Ликер 33 20 2 2 з 5 - детальніше -
Італійський сендвіч - покроковий рецепт, фото 1 Італійський сендвіч 30 4 2 з 5 - детальніше -