Укр
Рус
Горіховий Соуси Польська кухня

Арахісова паста

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

827 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Арахісова паста - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Хочемо навчити вас готувати корисну арахісову пасту. Рецепт дуже простий, і часу займе не багато. Основний інгредієнт - підсмажений арахіс.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Арахісова паста" (на 100 грам)

  • Білки12.5 гр.
  • Жири66.5 гр.
  • Вуглеводи10 гр.
  • Калорії729 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб арахісова паста вийшла смачною і ароматною, необхідно підсмажити найголовніший інгредієнт - арахіс. Дістаньте невелику, але глибоку сковорідку. Вона повинна бути чистою і сухою. Налийте в неї рослинне масло і поставте на середній вогонь, щоб масло добре прогрілося.

Крок - 1
02

Чи достатньо прогрілося рослинне масло в сковороді, ви можете перевірити за допомогою дерев'яної шпажки або зубочистки. Помістіть її кінець в сковороду з маслом і подивіться на реакцію. Якщо навколо шпажки з'явиться багато бульбашок, це означає, що масло досить прогрілося.

Крок - 2
03

Тепер вам знадобиться арахіс. Цей земляний горіх дуже корисний, але при цьому ще й дуже калорійний. Відміряйте потрібну кількість арахісу і ретельно очистіть від лушпиння. Надішліть очищені горіхи в гаряче масло.

Крок - 3
04

Час від часу помішуйте дерев'яною лопаткою арахіс, який смажите в олії. Робіть це протягом приблизно 10 хвилин. Горіхи повинні придбати світло - коричневий відтінок.

Крок - 4
05

Підсмажений арахіс відкиньте на друшляк і залиште на деякий час, щоб рослинне масло, в якому він смажився, стекло. А також, щоб гарячий арахіс трохи охолов.

Крок - 5
06

Тепер вам знадобиться такий кухонний прилад як блендер. У його чашу насипте підсмажений арахіс. Додайте коричневий цукор. Можете використовувати звичайний цукровий пісок, кількість також регулюйте на свій смак. Також киньте невелику кількість солі.

Крок - 6
07

У чашу блендера до горіхів і інших інгредієнтів додайте розтоплене вершкове і рапсове масло. Закрийте блендер кришкою і включіть в мережу.

Крок - 7
08

Збивайте вміст чаші протягом декількох хвилин або трохи довше, до досягнення кремової текстури. Готову арахісову пасту перекладіть в миску або баночку. Намазуйте її на хліб або використовуйте для приготування інших страв. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Печеня в казані - покроковий рецепт, фото 1 Печеня в казані 60 6 3 з 5 - детальніше -
Смачна домашня ковбаса - покроковий рецепт, фото 1 Смачна домашня ковбаса 90 5 4 з 5 - детальніше -
Деруни з м’ясним фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з м’ясним фаршем 45 3 3 з 5 - детальніше -
Шурпа з баранини по-узбецьки - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини по-узбецьки 95 6 3 з 5 - детальніше -