Хочемо навчити вас готувати корисну арахісову пасту. Рецепт дуже простий, і часу займе не багато. Основний інгредієнт - підсмажений арахіс.
Щоб арахісова паста вийшла смачною і ароматною, необхідно підсмажити найголовніший інгредієнт - арахіс. Дістаньте невелику, але глибоку сковорідку. Вона повинна бути чистою і сухою. Налийте в неї рослинне масло і поставте на середній вогонь, щоб масло добре прогрілося.
Чи достатньо прогрілося рослинне масло в сковороді, ви можете перевірити за допомогою дерев'яної шпажки або зубочистки. Помістіть її кінець в сковороду з маслом і подивіться на реакцію. Якщо навколо шпажки з'явиться багато бульбашок, це означає, що масло досить прогрілося.
Тепер вам знадобиться арахіс. Цей земляний горіх дуже корисний, але при цьому ще й дуже калорійний. Відміряйте потрібну кількість арахісу і ретельно очистіть від лушпиння. Надішліть очищені горіхи в гаряче масло.
Час від часу помішуйте дерев'яною лопаткою арахіс, який смажите в олії. Робіть це протягом приблизно 10 хвилин. Горіхи повинні придбати світло - коричневий відтінок.
Підсмажений арахіс відкиньте на друшляк і залиште на деякий час, щоб рослинне масло, в якому він смажився, стекло. А також, щоб гарячий арахіс трохи охолов.
Тепер вам знадобиться такий кухонний прилад як блендер. У його чашу насипте підсмажений арахіс. Додайте коричневий цукор. Можете використовувати звичайний цукровий пісок, кількість також регулюйте на свій смак. Також киньте невелику кількість солі.
У чашу блендера до горіхів і інших інгредієнтів додайте розтоплене вершкове і рапсове масло. Закрийте блендер кришкою і включіть в мережу.
Збивайте вміст чаші протягом декількох хвилин або трохи довше, до досягнення кремової текстури. Готову арахісову пасту перекладіть в миску або баночку. Намазуйте її на хліб або використовуйте для приготування інших страв. Смачного!
Випадкові рецепти