Укр
Рус
Кекси Випічка Естонська кухня

Апельсиновий кекс

( 4.6250 4 58 8 оцінок)

1110 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Апельсиновий кекс - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Соковитий апельсиновий кекс з начинкою - м'який, смачний з насиченим апельсиновим ароматом. Якщо ви любитель апельсина, то ці кекси для вас.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Апельсиновий кекс" (на 100 грам)

  • Білки3.7 гр.
  • Жири11.2 гр.
  • Вуглеводи44.8 гр.
  • Калорії296 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Просійте разом в миску борошно для випічки і розпушувач для тіста. Додайте сіль, потім перемішайте все разом. Відставте поки миску в сторону.

Крок - 1
02

В окремій великій мисці збийте вершкове масло до кремового кольору. Потім додайте цукор і ретельно ще раз збийте вміст за допомогою міксера.

Крок - 2
03

Потім розбийте курячі яйця по одному, помішуючи між кожним додаванням. Натріть цедру з свіжого апельсина і додайте її в тісто.

Крок - 3
04

Тепер засипте половину раніше підготовлених сухих інгредієнтів в миску і добре перемішайте. Додайте так само в миску свіжовичавлений сік з апельсина. Засипте інші сухі інгредієнти і залийте тепле молоко. Знову все ретельно перемішайте, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 4
05

Залийте рідке тісто в осередку форми для випічки кексів, попередньо застелені паперовими вкладишами, заповнюючи їх наполовину. Надішліть форму з вмістом в заздалегідь розігріту духовку і випікайте при температурі 180 градусів протягом 18-20 хвилин або поки зубочистка, вставлена ​​в середину випічки, не буде чистою.

Крок - 5
06

Дайте охолонути готовим кексам, а самі і приготуйте глазур. Збийте розм'якшений вершковий сир до отримання вершкового стану продукту. Додайте в сирну масу цукрову пудру і добре перемішайте.

Крок - 6
07

Тепер додайте холодні густі вершки і збивайте на високій швидкості протягом 3-5 хвилин, поки вміст не застигне. Як тільки глазур утворить жорсткі піки, залиште 1/4 від неї і додайте в загальну масу ванільний екстракт. Помістіть цю глазур в кондитерський пакет з круглим наконечником.

Крок - 7
08

До решти глазурі додайте трохи помаранчевого харчового барвника і апельсиновий сік. Перелийте глазур в кондитерський пакет з потрібним наконечником.

Крок - 8
09

Як тільки кекси охолонуть, використовуйте пристрій для випічки, щоб зробити отвір в центрі кожного кексу. В отвір кожного кексу видавіть сирну збиту глазур, щоб вона потрапила всередину. Помістіть вершину кексу назад.

Крок - 9
10

Використовуйте апельсинову глазур, приготовану раніше, щоб покрити верхню частину апельсинового кексу. Прикрасьте готові кекси цедрою і апельсиновими скибочками за бажанням.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Нирки - покроковий рецепт, фото 1 Нирки 35 5 2 з 5 - детальніше -
Салат з кальмарами - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кальмарами 30 6 2 з 5 - детальніше -
Мідії у вершках під капелюшком - покроковий рецепт, фото 1 Мідії у вершках під капелюшком 40 2 3 з 5 - детальніше -
Сосиски в тісті - покроковий рецепт, фото 1 Сосиски в тісті 60 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пюре - покроковий рецепт, фото 1 Пюре 30 5 1 з 5 - детальніше -
Рогалики з повидлом - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики з повидлом 40 4 3 з 5 - детальніше -
Рагу з баклажанів і картоплі - покроковий рецепт, фото 1 Рагу з баклажанів і картоплі 55 5 3 з 5 - детальніше -