Укр
Рус
Торти Випічка Італійська кухня

Апельсиновий торт

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

852 - переглядів
70 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Апельсиновий торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Апельсиновий торт - ніжний десерт зі смаком і ароматом апельсина. За цим рецептом корж виходить м'яким і вологим навіть без просочення. Це ідеальне доповнення до чаю. Тим, хто любить апельсини, потрібно обов'язково його пробувати. Цей торт стане вашим улюбленим!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Апельсиновий торт" (на 100 грам)

  • Білки3.6 гр.
  • Жири11.5 гр.
  • Вуглеводи52.4 гр.
  • Калорії328 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Апельсини вимийте, просушіть і разом з цедрою наріжте четвертинками. Видаліть кісточки, якщо є.

Крок - 1
02

Нарізані апельсини відправте в чашу блендера і перебийте до стану кашки, але занадто не дрібнити. Нехай залишаться невеликі шматочки. Це додасть коржу пікантність.

Крок - 2
03

Борошно просійте в миску. Всипте розпушувач, харчову соду і сіль.

Крок - 3
04

Вершкове масло заздалегідь вийміть з холодильника, наріжте шматочками і почекайте, щоб воно розм'якшилося. Після цього всипте цукор і збийте інгредієнти міксером.

Крок - 4
05

Продовжуючи збивати, по одному додайте яйця. Повинна вийти однорідна маса кремової консистенції. Надішліть в масляну суміш подрібнені апельсини і знову збийте до однорідності.

Крок - 5
06

У 3-4 заходу всипте туди сухі інгредієнти, кожен раз вимішуючи ложкою або кулінарною лопаткою до однорідності. Має вийти густе, але м'яке і липке тісто.

Крок - 6
07

Застеліть форму для випічки пергаментом і змастіть дно і бортики розм'якшеним вершковим маслом. У підготовлену форму викладіть тісто. Випікайте апельсиновий торт в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 50 хвилин. Готовність перевірте сірником або дерев'яною зубочисткою.

Крок - 7
08

Звільніть випічку від форми, зніміть пергамент, переверніть корж на решітку і остудіть.

Крок - 8
09

Змішайте цукрову пудру з молоком або апельсиновим соком. Як варіант, можете зробити будь-який крем на свій вибір, наприклад, сметанний.

Крок - 9
10

Полийте апельсиновий торт вийшовшою глазур'ю. Зверху прикрасьте часточками апельсина і зеленню, наприклад, м'ятою або базиліком. Десерт виходить повітряним, ніжним, вологим і неймовірно ароматним. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Стейки тріски в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Стейки тріски в соусі 45 2 3 з 5 - детальніше -
Окрошка з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка з редькою 40 4 3 з 5 - детальніше -
Щі зі шпинату - покроковий рецепт, фото 1 Щі зі шпинату 65 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -
Перепічки - покроковий рецепт, фото 1 Перепічки 40 4 3 з 5 - детальніше -
Кимчи по південнокорейському - покроковий рецепт, фото 1 Кимчи по південнокорейському 45 3 3 з 5 - детальніше -