Апельсиновий пунш з ромом - традиційний для Європи різдвяний напій, але пити його можна в будь-який час. Ми пропонуємо простий рецепт приготування смачного святкового пуншу. Крім апельсинів, в ньому використовуються журавлина і гранат, але ви можете покласти будь-які фрукти і ягоди за своїм смаком.
У скляний графин для пуншу покладіть кубики льоду. Апельсин вимийте, просушіть і наріжте тонкими півколами. Цедру знімати не потрібно. Надішліть нарізаний апельсин в графин з льодом.
Журавлину покладіть в друшляк, промийте під проточною водою, а потім дайте волозі стекти. Просушені ягоди додайте до решти інгредієнтів.
Гранат вимийте, розріжте навпіл і вийміть ягоди. Їх теж відправте в графин. Туди ж влийте журавлинний сік.
Потім додайте гранатовий. І, нарешті, влийте апельсиновий. Якщо апельсиновий пунш питимуть діти, на цьому можна зупинитися, так як алкоголь їм протипоказаний. Щоб напій більше схожий на пунш, можна додати в нього газовану воду. Але ми робимо справжній спиртний апельсиновий пунш з ромом, тому прийшов час влити алкоголь. Якщо немає рому, замініть його горілкою. Вийде теж смачно. Але ром підходить для пуншу найкраще. Ми використовуємо білий, але ви додайте той, який любите.
Перемішайте вміст графина ложкою для коктейлів і розлийте по скляних склянках. Апельсиновий пунш з ромом готовий. Прикрасьте його гілочками розмарину і подавайте до столу. Цей напій створює святкову атмосферу і піднімає настрій. Це абсолютний маст-хев для будь-якого торжества. Приготуйте його за нашим рецептом - і насолоджуйтеся! А дітям запропонуйте безалкогольний апельсиновий пунш зі спрайтом. Бажаємо щасливих свят!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти