Укр
Рус
Пунш Напої Португальська кухня

Апельсиновий пунш з ромом

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

798 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Апельсиновий пунш з ромом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Португальська кухня, Кухня Греції, Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Апельсиновий пунш з ромом - традиційний для Європи різдвяний напій, але пити його можна в будь-який час. Ми пропонуємо простий рецепт приготування смачного святкового пуншу. Крім апельсинів, в ньому використовуються журавлина і гранат, але ви можете покласти будь-які фрукти і ягоди за своїм смаком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Апельсиновий пунш з ромом" (на 100 грам)

  • Білки0.3 гр.
  • Жири0.2 гр.
  • Вуглеводи11.7 гр.
  • Калорії69 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У скляний графин для пуншу покладіть кубики льоду. Апельсин вимийте, просушіть і наріжте тонкими півколами. Цедру знімати не потрібно. Надішліть нарізаний апельсин в графин з льодом.

Крок - 1
02

Журавлину покладіть в друшляк, промийте під проточною водою, а потім дайте волозі стекти. Просушені ягоди додайте до решти інгредієнтів.

Крок - 2
03

Гранат вимийте, розріжте навпіл і вийміть ягоди. Їх теж відправте в графин. Туди ж влийте журавлинний сік.

Крок - 3
04

Потім додайте гранатовий. І, нарешті, влийте апельсиновий. Якщо апельсиновий пунш питимуть діти, на цьому можна зупинитися, так як алкоголь їм протипоказаний. Щоб напій більше схожий на пунш, можна додати в нього газовану воду. Але ми робимо справжній спиртний апельсиновий пунш з ромом, тому прийшов час влити алкоголь. Якщо немає рому, замініть його горілкою. Вийде теж смачно. Але ром підходить для пуншу найкраще. Ми використовуємо білий, але ви додайте той, який любите.

Крок - 4
05

Перемішайте вміст графина ложкою для коктейлів і розлийте по скляних склянках. Апельсиновий пунш з ромом готовий. Прикрасьте його гілочками розмарину і подавайте до столу. Цей напій створює святкову атмосферу і піднімає настрій. Це абсолютний маст-хев для будь-якого торжества. Приготуйте його за нашим рецептом - і насолоджуйтеся! А дітям запропонуйте безалкогольний апельсиновий пунш зі спрайтом. Бажаємо щасливих свят!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -
Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Рис в томатному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Макарони по флотськи - покроковий рецепт, фото 1 Макарони по флотськи 45 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Булочка шкільна - покроковий рецепт, фото 1 Булочка шкільна 120 5 3 з 5 - детальніше -
Рататуй в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй в духовці 120 4 4 з 5 - детальніше -
Японська локшина удон - покроковий рецепт, фото 1 Японська локшина удон 30 3 2 з 5 - детальніше -