Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Апельсиновий сік

40 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Апельсиновий сік - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Дієта: Корисне харчування

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Дуже смачно і головне не дорого.

Інгредієнти

Апельсин1 кг.
Лимонна кислота25 г.
Вода10 л.
Цукор900 г.

Покроковий рецепт

01

Ретельно промиті апельсини (в шкірці) нарізати кубиками, залити водою з додаванням лимонної кислоти і варити до розм'якшення шкірки.

Крок - 1
02

Злити воду і подрібнити м'які апельсини в блендері.

Крок - 2
03

В апельсинове пюре долити воду, що залишилася від загального об'єму, домісити цукор і довести сік до стадії кипіння. 

Крок - 3
04

Злегка захололий сік процідити і після охолодження можна насолоджуватися смачним і корисним напоєм. Перед вживанням обов'язково струшувати.  

Крок - 4

Оцінити рецепт