Укр
Рус
thermomix thermomix
Сік Напої Американська кухня

Апельсиновий сік

40 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Апельсиновий сік - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Дієта: Корисне харчування

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Дуже смачно і головне не дорого.

Інгредієнти

  • Апельсин 1 кг.
  • Лимонна кислота 25 г.
  • Вода 10 л.
  • Цукор 900 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Ретельно промиті апельсини (в шкірці) нарізати кубиками, залити водою з додаванням лимонної кислоти і варити до розм'якшення шкірки.

    Крок - 1
  2. 02

    Злити воду і подрібнити м'які апельсини в блендері.

    Крок - 2
  3. 03

    В апельсинове пюре долити воду, що залишилася від загального об'єму, домісити цукор і довести сік до стадії кипіння. 

    Крок - 3
  4. 04

    Злегка захололий сік процідити і після охолодження можна насолоджуватися смачним і корисним напоєм. Перед вживанням обов'язково струшувати.  

    Крок - 4

Оцінити рецепт