Укр
Рус
Бутерброди Закуски Англійська кухня

Англійський сендвіч

( 4.5714 4 57 7 оцінок)

834 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Англійський сендвіч - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Коли хочеться швидко і смачно перекусити або потрібно приготувати щось їстівне в дорогу, виручить англійський сендвіч. Це ситна і дуже смачна страва до того ж дуже корисна.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Англійський сендвіч" (на 100 грам)

  • Білки11.2 гр.
  • Жири13.7 гр.
  • Вуглеводи12.9 гр.
  • Калорії227 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі грудки вимийте під проточною водою і просушіть паперовим рушником. Розділіть навпіл і зробіть на кожній половинці неглибокий поздовжній надріз. Розкрийте і розправте у великій тонкий пласт. Посоліть і притрусіть чорним меленим перцем.

Крок - 1
02

Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і додайте оливкову олію. У розігріту жаровню викладіть курячі грудки і обсмажте з обох боків до золотистого кольору. Готову курку викладіть на обробну дошку і наріжте поперечними смужками.

Крок - 2
03

Помідор ретельно вимийте і висушіть паперовим рушником. Наріжте тонкими кружечками. Авокадо очистіть від шкірки і наріжте тонкими поздовжніми слайсами.

Крок - 3
04

Приготуйте соус для сендвіча. В окрему невелику ємність всипте йогурт. Використовуйте натуральний продукт. Йогурт потрібен досить жирний з густою консистенцією. Додайте в ємність майонез. Можна використовувати як готовий продукт, так і приготований самостійно.

Крок - 4
05

До решти інгредієнтів викладіть васабі. Щоб отримати менш гострий продукт, замініть японський соус чайною ложкою гірчиці дижонскої.

Крок - 5
06

До решти інгредієнтів додайте часникову пасту. Замість неї можна використовувати часник. Зубчик очистіть від лушпиння і пропустіть через спеціальний прес. Переміксуйте суміш до однорідності.

Крок - 6
07

Булочку розріжте уздовж навпіл і змастіть вершковим маслом. На хліб покладіть листя зеленого салату. Наступним шаром розподіліть помідор і авокадо. Потім викладіть грудинку і полийте соусом. Накрийте страву зрізаною верхівкою булки.

Крок - 7
08

З сендвічем можна подати бутерброди з сиром. Змастіть хліб для тостів соусом, покладіть скибочку сиру і накрийте хлібом. Запікайте в розігрітій до 180 ° С духовці 20 хвилин і подавайте на стіл. Смачні закуски готові. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Крильця - покроковий рецепт, фото 1 Крильця 40 4 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі з підливою 35 5 3 з 5 - детальніше -
Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -
Бил меслен кус - кус по Туніськи - покроковий рецепт, фото 1 Бил меслен кус - кус по Туніськи 120 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пряні курячі гомілки - покроковий рецепт, фото 1 Пряні курячі гомілки 60 4 3 з 5 - детальніше -
Рулет «Баунті» (без випічки) - покроковий рецепт, фото 1 Рулет «Баунті» (без випічки) 50 3 3 з 5 - детальніше -
Деруни з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з м’ясом 55 3 3 з 5 - детальніше -
Бастурма з курки - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма з курки 120 1 2 з 5 - детальніше -