Укр
Рус
Торти Випічка Румунська кухня

Торт «Ананаси на снігу»


- переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Торт «Ананаси на снігу» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Румунська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Торт «Ананаси на снігу» - десерт, який готується без випічки. Замість коржів в ньому використовується готове печиво, тому возитися з тістом і включати духовку не доведеться. Це істотно полегшує підготовку. Святковий вигляд торту надають ананаси та інші фрукти, а також білий крем на основі маскарпоне.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Торт «Ананаси на снігу»" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири20.4 гр.
  • Вуглеводи25.4 гр.
  • Калорії312 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Підготуйте продукти для торта, щоб не шукати їх в процесі приготування. З фруктів злийте сироп, а самі шматочки перекладіть в миску.

Крок - 1
02

Наріжте шматочками ківі і додайте в миску до фруктів.

Крок - 2
03

Підготуйте роз'ємну форму для торта. Зніміть бортик і покладіть на дно форми піднос, на якому будете формувати торт. Зверху поставте бортик і скріпіть його з підносом за допомогою скотча.

Крок - 3
04

Приготуйте основний крем. Вимийте яйця. Відокремте жовтки від білків. У жовтки всипте цукрову пудру.

Крок - 4
05

Міксером збийте білки в тугу піну.

Крок - 5
06

Окремо збийте жовтки з цукровою пудрою, поки маса не побіліє.

Крок - 6
07

Додайте в збиті жовтки маскарпоне і знову збийте до однорідності.

Крок - 7
08

У жовтково-сирну масу відправте збиті білки і акуратно круговими рухами від низу до верху перемішайте, щоб крем став однорідним.

Крок - 8
09

Візьміть печиво, по одному занурюйте його в сироп від фруктів і викладайте в один ряд на піднос.

Крок - 9
10

Коли заповніте нижній ряд, покрийте його приготованим кремом (але приблизно третину крему залиште в мисці).

Крок - 10
11

Зверху викладіть шматочки консервованих фруктів і ківі.

Крок - 11
12

Знову по одному занурюйте печиво в сироп і викладайте наступний ряд, тільки тепер печиво кладіть лицевою стороною вниз. Заповніть весь ряд.

Крок - 12
13

Покрийте його кремом (вийде тонкий шар). Закрийте піднос харчовою плівкою і поставте в холодильник для просочення (бажано на ніч).

Крок - 13
14

Приготуйте крем для декору. З'єднайте маскарпоне з жирними вершками для збивання. Злегка збийте міксером до однорідності.

Крок - 14
15

Всипте цукрову пудру. Знову збийте масу, поки вона не перетвориться в густий і пишний крем.

Крок - 15
16

Дістаньте з холодильника піднос з тортом. Зніміть плівку і пройдіться вздовж бортів ножем, щоб вони легко відійшли. Зніміть бортики і покрийте торт з усіх боків тільки що приготованим кремом, але залиште трохи для декорування.

Крок - 16
17

Прикрасьте торт фруктами на свій смак. Що залишився крем помістіть в кондитерський мішок і зробіть хвилеподібний декор.Торт «Ананаси на снігу» готовий. Пора ставити його на святковий стіл. Смачного!

Крок - 17

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Борщ простий - покроковий рецепт, фото 1 Борщ простий 60 5 3 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет з сиром - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з сиром 60 6 3 з 5 - детальніше -
Різотто з білими грибами - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з білими грибами 45 6 3 з 5 - детальніше -
Террін з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Террін з печінки 55 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пхалі з буряка - покроковий рецепт, фото 1 Пхалі з буряка 55 3 3 з 5 - детальніше -
Гриби мариновані білі - покроковий рецепт, фото 1 Гриби мариновані білі 100 1 3 з 5 - детальніше -
Повітряний десерт з ягодами - покроковий рецепт, фото 1 Повітряний десерт з ягодами 30 3 3 з 5 - детальніше -