Укр
Рус
Стейк Другі страви В’єтнамська кухня

Американський стейк

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

782 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Американський стейк - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: В’єтнамська кухня, Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати, Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смачний і ароматний американський стейк з ніжним картопляним пюре на гарнір. Ідеальний ситний обід або вечеря для цінителів соковитого м'яса.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Американський стейк" (на 100 грам)

  • Білки4.8 гр.
  • Жири6.9 гр.
  • Вуглеводи9.4 гр.
  • Калорії125 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування картопляного гарніру використовуйте сорти з високим вмістом крохмалю. З такої картоплі вийде пюре з ідеальною кремовою текстурою. Бульби очистіть від шкірки і наріжте великими кубиками. Намагайтеся, щоб шматочки вийшли приблизно однаковими. Так картопля буде готуватися найбільш рівномірно.

Крок - 1
02

Викладіть нарізані овочі в каструлю і залийте холодною водою. Посоліть і поставте на плиту на сильний вогонь. Варіть протягом 20-25 хвилин до повної готовності. Поки картопля на плиті, займіться м'ясом. Перекладіть філе в зручну ємність, посоліть і притрусіть чорним меленим перцем з обох сторін.

Крок - 2
03

Поставте сковороду на плиту на сильний вогонь. У розігріту жаровню викладіть стейки обсмажте протягом 2-3 хвилин. Переверніть і додайте 4-6 кубиків вершкового масла. Готуйте ще 3 хвилини періодично поливаючи розтопленим маслом.

Крок - 3
04

Цибулю шалот наріжте максимально дрібно. На сковороду, в якій смажилося м'ясо, викладіть цибулю і обсмажте до золотистого кольору. Всипте борошно, добре переміксуйте і влийте яловичий бульйон. Готуйте соус на невеликому вогні до загусання.

Крок - 4
05

Смажений стейк перекладіть у форму для запікання. На м'ясо покладіть чебрець і 2-3 кубика вершкового масла. Поставте страву в розігріту до 260 ° С духовку. Запікайте протягом 5 хвилин.

Крок - 5
06

Готову картоплю процідіть через друшляк, дайте стекти зайвій рідині і висипте назад в каструлю. Додайте молоко, вершкове масло, сіль і переміксуйте суміш вінчиком до однорідності.

Крок - 6
07

На блюдо викладіть картопляне пюре і яловичий стейк. Полийте страву соусом і притрусіть дрібно нарізаною зеленою цибулею. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Картопля з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом 80 5 3 з 5 - детальніше -
Яблука запечені - покроковий рецепт, фото 1 Яблука запечені 30 8 2 з 5 - детальніше -
Манник лимонний - покроковий рецепт, фото 1 Манник лимонний 50 4 3 з 5 - детальніше -
Солянка - покроковий рецепт, фото 1 Солянка 80 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Торт Дамський каприз - покроковий рецепт, фото 1 Торт Дамський каприз 120 7 4 з 5 - детальніше -
Слойка з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Слойка з м’ясом 55 3 3 з 5 - детальніше -
Томатний соус для шашлику - покроковий рецепт, фото 1 Томатний соус для шашлику 40 1 2 з 5 - детальніше -
Торт «Прага» по Держстандарту - покроковий рецепт, фото 1 Торт «Прага» по Держстандарту 65 5 3 з 5 - детальніше -