Американський картопляний салат - традиційний для США гарнір до м’ясних і рибних страв. Найчастіше картопляний салат готують під час літніх пікніків і барбекю. Він відмінно поєднується з м’ясом, посмаженим на грилі. Пропонуємо класичний рецепт американського салату з картоплі зі спеціями.
Картоплю вимийте, очистіть від шкірки, наріжте середніми кубиками і відправте в каструлю. Влийте воду, доведіть до кипіння і всипте сіль. Відваріть картоплю до готовності, вийміть з каструлі і остудіть.
Варену картоплю перекладіть в миску, влийте білий оцет і перемішайте.
Стебло селери вимийте, просушіть і наріжте дрібними кубиками. Червону цибулю очистіть від лушпиння і теж подрібніть кубиками. Всипте нарізані селеру і цибулю в миску з картоплею.
Додайте майонез і соус Dill Pickle Relish (мариновані огірки з кропом і спеціями).
Петрушку вимийте, обтрусіть від вологи і поріжте ножем. Надішліть подрібнену петрушку в салат. Туди ж покладіть діжонську гірчицю. Всипте сіль, мелений чорний перець і цибульний порошок.
Яйця вимийте, відваріть круто і остудіть в холодній воді. Варені яйця наріжте кубиками і теж відправте в картопляний салат.
Перемішайте інгредієнти до однорідності, дайте страві трохи настоятися - і подавайте на стіл. Перед подачею присипте американський картопляний салат подрібненою зеленню. Це ситний і смачний традиційний гарнір до м’яса і риби, особливо приготованим на грилі. Смачного!
Випадкові рецепти