Укр
Рус
Пончики Випічка Американська кухня

Американські пончики (донати), покриті шоколадом

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

959 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Американські пончики (донати), покриті шоколадом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

опис

Дуже смачні і оригінальні пончики з заварного тіста. За бажанням, можна посипати готове частування подрібненими горішками або кондитерською посипкою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Американські пончики (донати), покриті шоколадом" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири14.6 гр.
  • Вуглеводи31.9 гр.
  • Калорії282 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Через дрібнопористе сито просійте борошно і розпушувач. Поставте на середній вогонь каструлю або сотейник. Влийте воду, додайте розм'якшене вершкове масло і цукор. Перемішайте і дочекайтеся повного розчинення інгредієнтів.

Крок - 1
02

У киплячу рідину введіть борошно і перемішайте до однорідності. Продовжуйте міксувати на мінімальному вогні протягом 5 хвилин, потім трохи остудіть.

Крок - 2
03

В окрему ємність вбийте яйця. Перемішайте до однорідного стану і невеликими частинами влийте в тісто. Перемішайте до однорідності.

Крок - 3
04

Готову масу викладіть в кондитерський мішок. Для приготування пончиків, використовуйте насадку у формі зірочки.

Крок - 4
05

Наріжте декілька квадратів з пергаментного паперу. На кожен видавіть кілька витків тіста в формі колечка. Це спростить занурення пончика в масло.

Крок - 5
06

Приготуйте глазур. У невелику миску всипте цукрову пудру. влийте молоко і лимонний сік. Перемішайте до однорідного стану.

Крок - 6
07

Шоколад поламайте на невеликі фрагменти однакового розміру. Викладіть шматочки в невелику ємність. Розтопіть в мікрохвильовій печі або на водяній бані.

Крок - 7
08

У глибоку сковороду з товстим дном налийте достатню кількість рослинного масла. Пончики повинні повністю в нього зануритися.

Крок - 8
09

У розігріту на середньому вогні жаровню, опустіть колечка з заварного тіста папером вгору. Відклеювати його не потрібно, щоб не деформувати десерт. Під час термообробки пончики не повинні стикатися.

Крок - 9
10

Обсмажте до золотистого кольору і відокремте папір. Переверніть колечка і доведіть до готовності.

Крок - 10
11

Викладіть частування на паперовий рушник. Поки пончики ще теплі змастіть їх розтопленим шоколадом або глазур'ю. Викладіть на решітку і дайте охолонути. Приємного чаювання!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1 Фарширований перець 60 2 3 з 5 - детальніше -
Курячий рулет - покроковий рецепт, фото 1 Курячий рулет 60 4 2 з 5 - детальніше -
Пшоняна каша на воді - покроковий рецепт, фото 1 Пшоняна каша на воді 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сирники з сиру - покроковий рецепт, фото 1 Сирники з сиру 40 4 3 з 5 - детальніше -
Хумус по-галілейські - покроковий рецепт, фото 1 Хумус по-галілейські 35 1 2 з 5 - детальніше -
Паштет з сала - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з сала 40 1 2 з 5 - детальніше -