Рецепт чудового, смачного рулету, що подається холодним. Рекомендуємо і бажаємо смачного.
Спосіб приготування: вимийте м'ясо (свинину) і висушіть його паперовим рушником.
Очистіть від лушпиння, а потім вичавіть через чеснокодавку часник в невелику мисочку. Натріть часник сіллю і додайте в нього спеції для м'яса, майоран, трохи паприки і гострий перець чилі. Залийте в часник зі спеціями оливкову олію і ретельно все перемішайте, до однорідної маси.
Далі акуратно розправте м'ясо в великий пласт, нарізавши нерівні шматки. Створіть з м'яса шматок прямокутної форми, потім відбийте його через харчову плівку до товщини приблизно 1,5 см, зріжте всі нерівності.
Чверть раніше підготовленої маси зі спецій натріть з одного боку м'яса і посипте желатином, щоб рулет не розшаровувався, складіть м'ясо навпіл і залиште на час приготування фаршу.
Далі за допомогою м'ясорубки подрібніть раніше відрізані шматки з м'яса в фарш (чергуючи з заздалегідь замоченим в теплій воді батоном), покладіть його в миску. Додайте в приготований фарш курячі яйця і частину залишеної часникової маси спецій (залиште ще близько 1/4 спецій, щоб змастити м'ясо зовні), ретельно перемішайте все і вимісіть до однорідної маси.
Розкладіть шматок м'яса, рівномірно посипавши желатином, і акуратно викладіть на нього м'ясну начинку.
Щільно загорніть рулет за допомогою плівки. Потім вставте зубочистки в зовнішній край рулету, проткнув його наскрізь, зв'яжіть товстою бавовняною ниткою. Потім намажте інші спеції на рулет.
Викладіть рулет в змащену маслом форму для випічки і залиште в прохолодному місці приблизно на 24 години. На наступний день відправте лист з рулетом в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 2 годин.
Після запікання і охолодження наріжте американський м'ясний рулет невеликими скибочками і подавайте холодним з хроном або гірчичним соусом до столу. Насолоджуйтесь.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти