Укр
Рус
Свинина Другі страви Азіатська кухня

Американський м’ясний рулет

( 5.0000 5 52 2 оцінки)

578 - переглядів
70 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Американський м’ясний рулет - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Азіатська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Рецепт чудового, смачного рулету, що подається холодним. Рекомендуємо і бажаємо смачного.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Американський м’ясний рулет" (на 100 грам)

  • Білки14.2 гр.
  • Жири17.7 гр.
  • Вуглеводи8.4 гр.
  • Калорії258 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спосіб приготування: вимийте м'ясо (свинину) і висушіть його паперовим рушником.

Крок - 1
02

Очистіть від лушпиння, а потім вичавіть через чеснокодавку часник в невелику мисочку. Натріть часник сіллю і додайте в нього спеції для м'яса, майоран, трохи паприки і гострий перець чилі. Залийте в часник зі спеціями оливкову олію і ретельно все перемішайте, до однорідної маси.

Крок - 2
03

Далі акуратно розправте м'ясо в великий пласт, нарізавши нерівні шматки. Створіть з м'яса шматок прямокутної форми, потім відбийте його через харчову плівку до товщини приблизно 1,5 см, зріжте всі нерівності.

Крок - 3
04

Чверть раніше підготовленої маси зі спецій натріть з одного боку м'яса і посипте желатином, щоб рулет не розшаровувався, складіть м'ясо навпіл і залиште на час приготування фаршу.

Крок - 4
05

Далі за допомогою м'ясорубки подрібніть раніше відрізані шматки з м'яса в фарш (чергуючи з заздалегідь замоченим в теплій воді батоном), покладіть його в миску. Додайте в приготований фарш курячі яйця і частину залишеної часникової маси спецій (залиште ще близько 1/4 спецій, щоб змастити м'ясо зовні), ретельно перемішайте все і вимісіть до однорідної маси.

Крок - 5
06

Розкладіть шматок м'яса, рівномірно посипавши желатином, і акуратно викладіть на нього м'ясну начинку.

Крок - 6
07

Щільно загорніть рулет за допомогою плівки. Потім вставте зубочистки в зовнішній край рулету, проткнув його наскрізь, зв'яжіть товстою бавовняною ниткою. Потім намажте інші спеції на рулет.

Крок - 7
08

Викладіть рулет в змащену маслом форму для випічки і залиште в прохолодному місці приблизно на 24 години. На наступний день відправте лист з рулетом в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 2 годин.

Крок - 8
09

Після запікання і охолодження наріжте американський м'ясний рулет невеликими скибочками і подавайте холодним з хроном або гірчичним соусом до столу. Насолоджуйтесь.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курка з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Курка з грибами 150 5 2 з 5 - детальніше -
Грінки з часником - покроковий рецепт, фото 1 Грінки з часником 20 1 1 з 5 - детальніше -
Рататуй з кабачків - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй з кабачків 50 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паштет курячий - покроковий рецепт, фото 1 Паштет курячий 60 4 3 з 5 - детальніше -
Панкейкі з гарбузом - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі з гарбузом 50 4 3 з 5 - детальніше -
Самса з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Самса з м’ясом 65 4 3 з 5 - детальніше -