Сьогодні ділимося порадами і методами приготування американських пончиків Донатс, які можуть бути краще, ніж у вашому сусідському магазині випічки.
У невеликій мисці змішайте дріжджі, теплу воду і трохи цукрового піску. Дайте постояти суміші до утворення піни, близько 10 хвилин.
Насипте борошно в велику миску. Сформуйте в центрі колодязь; додайте яйця, дріжджову суміш, що залишилася частина цукрового піску, масло, мускатний горіх і сіль. Дерев'яною ложкою перемішайте все до утворення липкого тіста.
Викладіть тісто на добре посипану борошном робочу поверхню; місіть, поки тісто не стане гладким, м'яким і відскакує, коли його ткнули пальцем, близько 8 хвилин (при необхідності додайте більше муки). Помістіть тісто в промаслену миску, накрийте поліетиленовою плівкою і дайте постояти в теплому місці без протягів, поки воно не збільшиться вдвічі, від 1 до 1 1/2 години.
Викладіть тісто на злегка посипану борошном робочу поверхню і, використовуючи злегка посипану борошном качалку, розкачайте. За допомогою круглого ножа діаметром 2 1/2 см виріжте 20 кіл, при необхідності скатайте обрізки. Перекладіть кола з тіста на деко, злегка посипаний борошном, накрийте поліетиленовою плівкою і дайте настоятися близько 20 хвилин.
Збийте кондитерський цукор і молоко в невеликій неглибокій мисці до отримання однорідної маси. Накрийте глазур поліетиленовою плівкою і відкладіть до готовності для начинки пончиків.
У середній каструлі на середньому вогні нагрівайте масло, поки термометр не покаже 200 градусів. Використовуючи шумовку, обережно опустіть в масло 4 кола тіста. Смажте до золотистого кольору, перевернувши один раз, приблизно по 1 хвилині з кожної сторони.
Перекладіть готові пончики на деко, застелене паперовим рушником, щоб вони позбулися жиру. Повторіть процес з рештою колами тіста.
Наповніть кондитерський мішок з муфтою і маленьким наконечником для випічки джемом. Використовуючи паличку для їжі або дерев'яну шпажку, виконайте дірку на боці кожного пончика. Вставте наконечник в отвір і видавіть досить джему в пончик. Повторіть те ж саме з пончиками і джемом.
Умочіть верхівки пончиків в глазур. Дайте постояти готовим американським пончикам глазурованою стороною вгору, поки вони не застигнуть.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти