Укр
Рус
Пончики Випічка Европейская кухня

Американські пончики Донатс - Donuts

( 4.5000 4 54 4 оцінки)

806 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Американські пончики Донатс - Donuts - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

опис

Сьогодні ділимося порадами і методами приготування американських пончиків Донатс, які можуть бути краще, ніж у вашому сусідському магазині випічки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Американські пончики Донатс - Donuts" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири36.9 гр.
  • Вуглеводи39.1 гр.
  • Калорії511 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У невеликій мисці змішайте дріжджі, теплу воду і трохи цукрового піску. Дайте постояти суміші до утворення піни, близько 10 хвилин.

Крок - 1
02

Насипте борошно в велику миску. Сформуйте в центрі колодязь; додайте яйця, дріжджову суміш, що залишилася частина цукрового піску, масло, мускатний горіх і сіль. Дерев'яною ложкою перемішайте все до утворення липкого тіста.

Крок - 2
03

Викладіть тісто на добре посипану борошном робочу поверхню; місіть, поки тісто не стане гладким, м'яким і відскакує, коли його ткнули пальцем, близько 8 хвилин (при необхідності додайте більше муки). Помістіть тісто в промаслену миску, накрийте поліетиленовою плівкою і дайте постояти в теплому місці без протягів, поки воно не збільшиться вдвічі, від 1 до 1 1/2 години.

Крок - 3
04

Викладіть тісто на злегка посипану борошном робочу поверхню і, використовуючи злегка посипану борошном качалку, розкачайте. За допомогою круглого ножа діаметром 2 1/2 см виріжте 20 кіл, при необхідності скатайте обрізки. Перекладіть кола з тіста на деко, злегка посипаний борошном, накрийте поліетиленовою плівкою і дайте настоятися близько 20 хвилин.

Крок - 4
05

Збийте кондитерський цукор і молоко в невеликій неглибокій мисці до отримання однорідної маси. Накрийте глазур поліетиленовою плівкою і відкладіть до готовності для начинки пончиків.

Крок - 5
06

У середній каструлі на середньому вогні нагрівайте масло, поки термометр не покаже 200 градусів. Використовуючи шумовку, обережно опустіть в масло 4 кола тіста. Смажте до золотистого кольору, перевернувши один раз, приблизно по 1 хвилині з кожної сторони.

Крок - 6
07

Перекладіть готові пончики на деко, застелене паперовим рушником, щоб вони позбулися жиру. Повторіть процес з рештою колами тіста.

Крок - 7
08

Наповніть кондитерський мішок з муфтою і маленьким наконечником для випічки джемом. Використовуючи паличку для їжі або дерев'яну шпажку, виконайте дірку на боці кожного пончика. Вставте наконечник в отвір і видавіть досить джему в пончик. Повторіть те ж саме з пончиками і джемом.

Крок - 8
09

Умочіть верхівки пончиків в глазур. Дайте постояти готовим американським пончикам глазурованою стороною вгору, поки вони не застигнуть.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Шашлик зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик зі свинини 35 5 2 з 5 - детальніше -
Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -
Салат з сиром і м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з сиром і м’ятою 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Овочевий суп з квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп з квасолею 65 6 3 з 5 - детальніше -
Гуляш з лося - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з лося 120 5 3 з 5 - детальніше -
Яблучна Шарлотка класика - покроковий рецепт, фото 1 Яблучна Шарлотка класика 70 5 3 з 5 - детальніше -