Укр
Рус
Мармелад Десерти Українська кухня

Айвовий мармелад

( 4.8571 4 514 14 оцінок)
2550 - переглядів
50 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Айвовий мармелад - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Інгредієнти

  • Цукрова пудра за смаком
  • Цедра за смаком
  • Цукор 2 кг.
  • Айва 5 кг.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Розріжте на скибочки ягоди айви, складіть акуратно в ємність, залийте невеликою кількістю води і приварюйте на слабкому вогні, поки ягоди стануть м'якими.

Крок - 1
02

Після приварену айву протріть через сито й отримане пюре варіть в тазу. Перед закінченням варіння додайте цукор і продовжуйте варити до бажаної густоти. В кінці киньте терту цедру лимона або апельсина для аромату.

Крок - 2
03

Звареною сумішшю наповніть змочені водою формочки. Коли суміш підсушиться, утворюються мармеладки, розріжте їх на часточки і присипте цукром або цукровою пудрою. Зберігайте на холоді.

Крок - 3

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Мармелад из сока - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад из сока 45 3 3 з 5 - детальніше -
Жевательный мармелад - покроковий рецепт, фото 1 Жевательный мармелад 65 3 3 з 5 - детальніше -
Мармелад без сахара - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад без сахара 45 1 3 з 5 - детальніше -
Мармелад из желатина - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад из желатина 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рататуй по-французски - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй по-французски 60 6 3 з 5 - детальніше -
Террин из рыбы - покроковий рецепт, фото 1 Террин из рыбы 60 5 3 з 5 - детальніше -
Конфеты соленая карамель - покроковий рецепт, фото 1 Конфеты соленая карамель 50 3 3 з 5 - детальніше -
Сырное суфле - покроковий рецепт, фото 1 Сырное суфле 40 3 3 з 5 - детальніше -