Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Айвовий мармелад

50 хвилинпорцій - 1складність - 2 з 5
Айвовий мармелад - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Інгредієнти

Цукрова пудра за смаком
Цедра за смаком
Цукор2 кг.
Айва5 кг.
01

Розріжте на скибочки ягоди айви, складіть акуратно в ємність, залийте невеликою кількістю води і приварюйте на слабкому вогні, поки ягоди стануть м'якими.

Крок - 1
02

Після приварену айву протріть через сито й отримане пюре варіть в тазу. Перед закінченням варіння додайте цукор і продовжуйте варити до бажаної густоти. В кінці киньте терту цедру лимона або апельсина для аромату.

Крок - 2
03

Звареною сумішшю наповніть змочені водою формочки. Коли суміш підсушиться, утворюються мармеладки, розріжте їх на часточки і присипте цукром або цукровою пудрою. Зберігайте на холоді.

Крок - 3

Оцінити рецепт