Укр
Рус
Млинці Випічка Російська кухня

Ажурні млинці "Особливо м’які"

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

611 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Ажурні млинці "Особливо м’які" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам, Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Смачні і оригінальні ажурні млинці подарують святковий настрій навіть в самий похмурий день. Створюйте різні візерунки, міняйте начинки і насолоджуйтеся неймовірним смаком улюбленої страви.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ажурні млинці "Особливо м’які"" (на 100 грам)

  • Білки4.1 гр.
  • Жири4.1 гр.
  • Вуглеводи22.3 гр.
  • Калорії150 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування млинців використовуйте пшеничне борошно вищого сорту. У глибоку миску просійте через дрібнопористе сито борошно, сіль і розпушувач для тіста. Останній інгредієнт можна замінити дрібкою харчової соди.

Крок - 1
02

Яйця ретельно вимийте під проточною водою з дезінфікуючим засобом. Вбийте в окрему ємність, перемішайте до однорідності і влийте в борошно.

Крок - 2
03

У загальну суміш додайте рослинне масло і незбиране молоко. Воно обов'язково повинно бути теплим або кімнатної температури. Продукт відразу з холодильника використовувати не рекомендується.

Крок - 3
04

Блендером перемішайте суміш до однорідного стану. Дуже важливо, щоб в тісті не залишилося грудочок і цукор повністю розчинився. Дайте тісту трохи настоятися, перемішайте і перелийте в пляшку. Для створення ажурних млинців зручно використовувати питну пробку. Якщо такої немає, зробіть отвір в звичайній кришці.

Крок - 4
05

Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і змастіть її невеликою кількістю рослинного масла. У процесі випічки додавати масло в жаровню не потрібно. Струсіть пляшку з тістом, на розігрітій жаровні намалюйте контур сердечка і заповніть його ажурним малюнком.

Крок - 5
06

Обсмажуйте страву з двох сторін до золотистого кольору. Формуйте різноманітні млинці, фантазуйте і імпровізуйте. Можна зробити млинці у вигляді смайликів, тварин або квітів.

Крок - 6
07

Для створення млинцевого торта приготуйте свіжі фрукти. Ретельно вимийте їх під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Полуницю і ківі наріжте тонкими слайсами, яблуко розділіть на часточки.

Крок - 7
08

На велике блюдо викладіть перший млинець. Наступним шаром розподіліть фрукти. Зберіть, таким чином, весь млинцевий торт. Готове частування подавайте з варенням, згущеним молоком або медом. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сирні грінки - покроковий рецепт, фото 1 Сирні грінки 20 3 2 з 5 - детальніше -
Чізкейк в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк в мультиварці 80 4 3 з 5 - детальніше -
Желе в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Желе в домашніх умовах 45 3 2 з 5 - детальніше -
Засолка огірків на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Засолка огірків на зиму 95 1 2 з 5 - детальніше -