Укр
Рус
thermomix thermomix
Аджика Соуси Кавказська кухня

Аджика

40 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Аджика - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кавказська кухня, Вірменська кухня, Азербайджанська кухня, Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Пропоную рецепт червоної інтернаціональної аджики

Інгредієнти

  • Болгарський перець 1 кг.
  • Перець червоний чілі 8 шт.
  • Помідор 3 кг.
  • Петрушка 500 г.
  • Часник 300 г.
  • Хрін 3 шт.
  • Сіль 15 ч.л
  • Цукор 20 ч.л
  • Масло рослинне 15 ст.л
  • Перець чорний мелений за смаком

Покроковий рецепт

  1. 01

    Подрібнити в кухонному комбайні або блендері червоний солодкий перець, перець гіркий, помідори.

    Крок - 1
  2. 02

    Перекрутити на м'ясорубку корінь хрону і зелень петрушки, часник видавити через чеснокодавку. Усе з'єднати, всипати сіль, цукор, трохи поперчити, влити рослинне масло, добре перемішати і витримати суміш 4 години.

    Крок - 2
  3. 03

    Потім розкласти аджику по банках і закрити кришками. Зберігати в холодильнику.

    Крок - 3

Оцінити рецепт