Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Аджика

40 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Аджика - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кавказська кухня, Вірменська кухня, Азербайджанська кухня, Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Пропоную рецепт червоної інтернаціональної аджики

Інгредієнти

Болгарський перець1 кг.
Перець червоний чілі8 шт.
Помідор3 кг.
Петрушка500 г.
Часник300 г.
Хрін3 шт.
Сіль15 ч.л
Цукор20 ч.л
Масло рослинне15 ст.л
Перець чорний мелений за смаком
01

Подрібнити в кухонному комбайні або блендері червоний солодкий перець, перець гіркий, помідори.

Крок - 1
02

Перекрутити на м'ясорубку корінь хрону і зелень петрушки, часник видавити через чеснокодавку. Усе з'єднати, всипати сіль, цукор, трохи поперчити, влити рослинне масло, добре перемішати і витримати суміш 4 години.

Крок - 2
03

Потім розкласти аджику по банках і закрити кришками. Зберігати в холодильнику.

Крок - 3

Оцінити рецепт