Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Абрикосове варення половинками

60 хвилинпорцій - 8складність - 3 з 5
Абрикосове варення половинками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

За цим рецептом абрикосового   варення  половинки виходять ціленькі, як мармеладки. Приємного чаювання!

Інгредієнти

Абрикос1 кг.
Цукор1 кг.

Покроковий рецепт

01

Стиглі абрикоси промити, просушити, розділити на половинки видаляючи кісточки.

Крок - 1
02

Абрикосові половинки викласти в глибоку емальовану ємність і засипати цукром. Через 8-10 годин дерев'яною ложкою перемішати абрикоси з соком, що виділився, на тихому вогні довести до кипіння і відставити для охолодження ще на 6-8 годин. 77 В черговий раз варення довести до легкого кипіння, варити 5 хвилин і розкласти по стерилізованим баночкам,  загвинтивши їх стерилізованими кришками.  

Крок - 2

Оцінити рецепт