Укр
Рус
thermomix thermomix
Варення Консервування Українська кухня

Абрикосове варення половинками

60 хвилинпорцій - 8складність - 3 з 5
Абрикосове варення половинками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

За цим рецептом абрикосового   варення  половинки виходять ціленькі, як мармеладки. Приємного чаювання!

Інгредієнти

  • Абрикос 1 кг.
  • Цукор 1 кг.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Стиглі абрикоси промити, просушити, розділити на половинки видаляючи кісточки.

    Крок - 1
  2. 02

    Абрикосові половинки викласти в глибоку емальовану ємність і засипати цукром. Через 8-10 годин дерев'яною ложкою перемішати абрикоси з соком, що виділився, на тихому вогні довести до кипіння і відставити для охолодження ще на 6-8 годин. 77 В черговий раз варення довести до легкого кипіння, варити 5 хвилин і розкласти по стерилізованим баночкам,  загвинтивши їх стерилізованими кришками.  

    Крок - 2

Оцінити рецепт