У попередній статті ми вже розповіли, який кулінарний гороскоп астрологи склали для Овнів, Тельців, Близнюків, Раків, Львів і Дів. Сьогодні настала черга решти шести знаків зодіакального кола.
Вічно сумніваються Терези в харчуванні ,між тим дуже легко знаходять баланс між смачною і корисною їжею. Продукти вибирають з особливою педантичністю, висуваючи високі вимоги до їх якості. Жирна їжа їм не до смаку, тому м'ясо і рибу краще запікати або готувати на пару. У зв'язку з тягою до корисного і поживного, представники цього знака із задоволенням їдять свіжі або запечені овочі. А якщо солодощі та десерти, то обов'язково приготовані виключно з натуральних продуктів.
Якщо хочете порадувати Терезів, запропонуйте їм страви, що поєднують в собі протилежні смаки, наприклад, шоколад з гострим перцем.
Харчові пристрасті Скорпіонів постійні і консервативні, оскільки формуються ще в дитинстві. Тому, що стосується перевірених рецептів, при готуванні вони їх дотримуються в суворій точності. А ось з новими стравами представники цього знака дозволяють собі експерименти.
Якщо хочете здивувати Скорпіона, приготуйте щось нестандартне, що поєднує солоне і солодке, наприклад, м'ясо і фрукти. А улюблені ними з дитинства рецепти краще залиште без змін.
Представники цього вогняного знаку не люблять зайвих маніпуляцій з продуктами, прикрас і незвичайних подач. Головний критерій для них - щоб було смачно. Наприклад , замість екзотичного салату з безліччю інгредієнтів вони зволіють цілі фрукти і овочі.
Але це не означає, що Стрільці зовсім не готують. Якщо якийсь рецепт їх зацікавить, вони із задоволенням скористаються ним і пригостять своїм кулінарним шедевром всіх рідних і друзів.
Цей консервативний земний знак любить просту народну кухню. Борщ, каша, смажена картопля і пиріжки захоплюють Козерогів набагато більше вишуканих салатів, устриць і черепашачого супу.
Астрологи рекомендують представникам цього знаку вживати більше білків не з м'яса, а з бобових, горіхів, круп і овочів. А ось вживання швидких вуглеводів (солодощів, картоплі, рису) радять звести до мінімуму.
Представники цього творчого знака приділяють їжі трохи уваги, вважаючи її лише способом втамування голоду. Саме тому фахівці рекомендують Водоліям приділяти своєму харчуванню більше уваги: їсти побільше рослинної їжі, бобових, горіхів, рибу, сир. Готувати їжу краще такими корисними способами, як варіння, тушкування і запікання.
Для представників цього витонченого знака їжа повинна бути не тільки смачною, але і красивою, а процес її приготування і подачі естетичним. Саме тому улюбленими продуктами в холодильнику Риб є овочі, фрукти, ягоди та солодощі. А ось до приготування м'яса, риби і субпродуктів вони ставляться з певною часткою відрази.
Щоб порадувати Риб, досить навіть однієї страви, але приготованої з душею: з найкращих продуктів і з красивою подачею.
Ми бажаємо вам гарного і смачного настрою! До нових зустрічей на Recept.ua!
Всі новини