Робота над книгою тривала понад 2-х років, в ній зібрані всі самі дорогоцінні емоції і знання. Її основою є французькі кондитерські вироби - це класика і досвід, отриманий під час навчання в Парижі, в Le Cordon Bleu. Крім цього, Ви зустрінете різні кондитерські вироби, більша частина з яких авторські.
… Коли ти відчуваєш, що твоє призначення полягає в передачі знань, коли відчуваєш, що твоє тепло комусь життєво необхідно, коли є, чим ділитися, неодмінно потрібно віддавати…
Книга в твердій палітурці, формату 290 х 210, складається з 536 сторінок крейдованого паперу (150 мг), покритої лаком. За вагою до 3-х кг, корінець 4,5 см. Має 17 розділів, більше 130 десертів і 250 рецептур. Всі технологічні процеси приготування кондитерських виробів супроводжуються покроковими фотографіями, їх понад 1500.