Укр
Рус
Книга з кондитерського мистецтва
Книга з кондитерського мистецтва

«Від простого до складного з Єлизаветою Глинською»

Робота над книгою тривала понад 2-х років, в ній зібрані всі самі дорогоцінні емоції і знання. Її основою є французькі кондитерські вироби - це класика і досвід, отриманий під час навчання в Парижі, в Le Cordon Bleu. Крім цього, Ви зустрінете різні кондитерські вироби, більша частина з яких авторські.

ЗАМОВИТИ
ПРО КНИГУ

Про книгу

ПРО КНИГУ

… Коли ти відчуваєш, що твоє призначення полягає в передачі знань, коли відчуваєш, що твоє тепло комусь життєво необхідно, коли є, чим ділитися, неодмінно потрібно віддавати…

Книга в твердій палітурці, формату 290 х 210, складається з 536 сторінок крейдованого паперу (150 мг), покритої лаком. За вагою до 3-х кг, корінець 4,5 см. Має 17 розділів, більше 130 десертів і 250 рецептур. Всі технологічні процеси приготування кондитерських виробів супроводжуються покроковими фотографіями, їх понад 1500.

Фото
Фото книгі 1
Фото книгі 2
Фото книгі 3
Фото книгі 4
Фото книгі 5
Фото книгі 6
Фото книгі 7
Фото книгі 8
Фото книгі 9
Купити книгу
Книга Лізи Глинської «Від простого до складного» Книга в твердій палітурці, формату 290 х 210, складається з 536 сторінок крейдованого паперу (150 мг), покритої лаком. За вагою до 3-х кг, корінець 4,5 см. Має 17 розділів, більше 130 десертів і 250 рецептур. Всі технологічні процеси приготування кондитерських виробів супроводжуються покроковими фотографіями, їх понад 1500.ціна1500 грн ЗАМОВИТИ