Ми також ділимося простим рецептом супу з овочами і з білою квасолею консервованою. Ви можете змінити інгредієнти в страві в залежності від того, що у вас є в холодильнику, або з вашими улюбленими спеціями.
Розігрійте велику сковороду або супову каструлю до середнього рівня. Налийте в сковорідку води і додайте заздалегідь очищений від лушпиння і крупно нашаткований часник. Обсмажте часник, помішуючи, поки він не почне корічньовіти, близько хвилини.
Додайте в сковорідку так само заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю (можна використовувати і червону) і смажте, поки овочі не почнуть розм'якшуватися. Долийте трохи більше води, якщо необхідно.
Додайте свої спеції в сковорідку: сіль, чорний мелений перець, часниковий порошок, орегано з базиліком і перемішайте з часником і цибулею. Додайте пластівці червоного перцю, якщо хочете більш гострий суп. Дозвольте спеціям готуватися протягом 30 секунд. Ви можете додати більше спецій пізніше, в залежності від смаку, який шукаєте, так що залиште трохи в стороні.
Додайте далі в сковорідку очищену від шкірки картоплю (якщо молода, можна не очищати) і моркву, попередньо нарізані невеликими шматочками, і добре перемішайте з цибулею і спеціями.
Додайте вегетаріанський (овочевий) бульйон в сковорідку і добре перемішайте. Доведіть вміст до кипіння. Потім накрийте ємність кришкою і варіть протягом 5-10 хвилин, поки картопля і морква не розм якнуть.
Коли картопля і морква стануть м'якими, додайте в сковорідку білу консервовану квасолю, кукурудзу і нарізані дрібними кільцями баклажани. Добре перемішайте, накрийте кришку на сковороду і готуйте протягом 10-15 хвилин, щоб овочі приготувалися. Обов'язково перевірте суп, щоб побачити, чи хочете ви додати більше бульйону для більш рідкої консистенції. В цей час ви також захочете спробувати суп і додати більше спецій, якщо це необхідно.
Дайте супу варитися ще 10-15 хвилин, а потім додайте нашатковану досить великими скибочками капусту за кілька хвилин до того, як ви будете готові до подачі. При бажанні прикрасьте суп з білою квасолею консервованою зеленою цибулею, додайте хрусткий хліб і насолоджуйтеся!
Випадкові рецепти