Смачні соковиті котлетки! Дуже підійдуть до овочів.
У глибоку миску помістіть курячий фарш, який можна придбати в будь-якому магазині або ж приготувати самостійно, шляхом пропускання філе через м'ясорубку або подрібнити за допомогою кухонного комбайна.
Далі розбийте в миску до м'яса курячі яйця, добре посоліть і приперчіть чорним меленим перцем. Далі додайте в миску червоний мелений перець, паприку, подрібнений імбир і видавлений через чеснокодавку часник.
Потім додайте в миску до решти інгредієнтів заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашатковану червону цибулю. Додайте так само нарізаний тонкими кільцями зелений перець чилі.
Тепер додайте в миску попередньо вимитий і дрібно нашаткований коріандр, панірувальні сухарі і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Далі трохи змоченими водою руками сформуйте з утвореної м'ясної маси заготовки бажаної форми котлет.
Візьміть дві невеликі миски, збийте курячі яйця в одну і добре збийте і засипте панірувальні сухарі в іншу.
Візьміть одну заготовку з м'ясного фаршу, викачайте її в яйці спочатку з обох сторін, а потім покладіть на панірувальні сухарі і викачайте ще в них. Покрийте обидва боки панірувальними сухарями.
Видаліть надлишки і покладіть майбутні котлети на тарілку. Повторіть процес панірування для всіх заготовок. Після того, як заготовки з м'яса будуть в паніровці, відправте їх в холодильник і зберігайте протягом 1 години.
Розігрійте рослинне масло в досить глибокій сковороді. Покладіть котлети в киплячу олію по кілька порцій і обсмажуйте на слабкому або середньому вогні, по 5 хвилин з кожного боку або до золотисто-коричневого кольору.
Викладіть готові курячі котлети на красиве блюдо і подавайте з соусом на ваш вибір.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти