Думаю, що ви все чудово знаєте, що таке бульйон взагалі по суті, ну і курячий бульйон - не виняток. Страва легка, але при цьому ситна, а ще дуже добре зігріває після холодної вулиці. Тому, якщо ви прислухаєтеся до моїх порад, то у вас без проблем вийде приготувати смачний, при цьому дієтичний, хоч і м'ясний обід, так як не потрібно морочитися з зажаркою. До речі, часу у вас на це піде зовсім небагато, та й сил не витратите. Але попереджаю відразу, варити бульйон доведеться за всіма правилами, з курки, а не використовуючи бульйон з кубиків.
Ця страва підкорить вас своєю простотою і лаконічністю, але при цьому яскравістю смаку і вельми апетитним виглядом. Звичайно ж, всім відомо, що більш наваристий бульйон виходить з м'яса на кістці. Тому перш ніж готувати нашу страву, краще попередньо приготувати такий бульйон. Потім процідити його і залишити для подальшого використання. Що стосується ж нашої страви, почнемо з того, що очистимо цибулину і дрібно її наріжемо. Потім відправляємо цибулю в сотейник з рослинним маслом і ставимо його на вогонь.
Пасируємо цибулю до золотистого кольору, а потім додаємо нарізане невеликими шматочками куряче філе. Періодично помішуючи вміст сотейника, готуємо м'ясо протягом 5-10 хвилин на середньому вогні.
Тим часом очистимо від шкірки моркву і поріжемо її кільцями. Також миємо й нарізаємо зелень селери. Все це відправляємо в сотейник і відразу ж заливаємо попередньо приготованим бульйоном і додаємо води.
Накриваємо кришкою і залишаємо готуватися хвилин 10. після цього пора додавати вермішель. В даному випадку ми використовуємо гнізда, але ви можете взяти будь-яку вермішель, яка у вас є і яка вам подобається.
Також на цьому етапі кидаємо в сотейник подрібнену зелень петрушки і солимо наш супчик. Знову накриваємо кришкою і продовжуємо готувати протягом ще декількох хвилин. Вермішель готується досить швидко, тому буквально хвилин через 5-7 страва буде вже готова.
Знімаємо її з плити і можна розливати по тарілках. Курячий бульйон з вермішеллю виходить дуже красивим, яскравим, ароматним. При подачі можна додати ще трохи свіжої зелені кожному в тарілку, а також поперчити. Ця прекрасна повсякденна страва, яка швидко готується, не вимагає особливих зусиль або складного набору інгредієнтів. Прозорий, ароматний, поживний, легкий, але ситний курячий бульйон з вермішеллю завжди з радістю зустрінеться за обіднім столом і подарує вашим близьким гарне враження і заряд бадьорості на весь день.
Випадкові рецепти